Sander van Voorst tot Voorst maakt line-up We Want Queen compleet

23 oktober 2015, 10:41 - Redactie
Sander van Voorst tot Voorst maakt line-up We Want Queen compleet

Sander van Voorst tot Voorst is de laatste solist toegevoegd aan de line-up van We Want Queen zo heeft STENT Producties aangekondigd.

Sander van Voorst tot Voorst speelde na zijn afstuderen van 2011 tot en met 2014 in Soldaat van Oranje. Vervolgens vertolkte hij de rol van Michael in de theaterproductie TICK, TICK, BOOM! samen met John Vooijs die ook deel uitmaakt van de line-up van We Want Queen. Afgelopen seizoen vertolkte Sander onder andere de rol van Meneer Lieuwma in Hartsvrienden. Naast zijn theaterwerkzaamheden is hij ook actief bij de Jukebox Boys en spreekt hij stemmen in voor diverse bij Nickelodeon en Disney.

Sander van Voorst tot Voorst is als laatste toegevoegd in de line-up die verder bestaat uit: John Vooijs, Maike Boerdam, Marjolein Teepen, Marije van Sonsbeek en Barry Bogman.

Daarnaast worden de solisten tijdens dit concert vocaal ondersteund door twee backing vocals. Gisteren werd bekend dat één van deze backing vocals Michiel de Meyer betreft. Hij speelde evenals Sander en Maike in Hartsvrienden waar hij understudy was voor de rol van Sammy. Daarnaast was hij samen met Marjolein te zien in Kiss of the Spiderwoman en enkele weken als understudy Rolf in The Sound of Music.

Hoewel de eerste drie concerten uitverkocht zijn, zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar voor het concert op 22 februari 2016 om 20:00 uur. Tickets & info: wewantqueen.nl.

Première
21 februari 2016
Dernière
22 februari 2016
Producent
STENT
Meer over We Want Queen Ander nieuws over We Want Queen
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda