Na Mamma Mia! creëert Deep Bridge een nieuwe versie van The Sound of Music

24 augustus 2019, 15:39 - Redactie
Na Mamma Mia! creëert Deep Bridge een nieuwe versie van The Sound of Music

In 2009 liepen de theaters vol voor Deborah De Ridder. De winnares van het VTM-programma Op zoek naar Maria schitterde aan de zijde van Kapitein Von Trapp, gespeeld door Peter Van de Velde. Vijf jaar geleden was The Sound of Music opnieuw een succes in Vlaanderen met onder andere Kürt Rogiers en Charlotte Campion. Volgend jaar brengt theaterproducent Deep Bridge een vernieuwde versie van The Sound of Music als opvolger van de vernieuwde versie van Mamma Mia!.

“We zijn al een tijdje bezig met de voorbereidingen en de komende weken maken we het creatieve team en de cast bekend. Het wordt een volledig nieuwe versie, zonder afbreuk te doen aan het verhaal en het unieke kader waarbinnen deze prachtige gezinsmusical zich afspeelt”, klinkt het bij Deep Bridge.

The Sound of Music vertelt het verhaal van Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven en de opdracht krijgt van Moeder Overste om als gouvernante te werken bij de Familie Von Trapp. Daar komt ze er al snel achter dat de zeven kinderen van Kapitein Von Trapp onder een te streng regime leven. Wanneer de Kapitein een tijd van huis is, laat Maria de kinderen weer opbloeien.

The Sound Of Music speelt try-outs in Capitole Gent vanaf 27 november 2020 en gaat in première op zaterdag 12 december 2020 in Stadsschouwburg Antwerpen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda