De volledige cast van Vlaamse Mamma Mia!

24 april 2019, 07:18 - Redactie
De volledige cast van Vlaamse Mamma Mia!

Producent Deep Bridge heeft de volledig Vlaamse cast voor van Mamma Mia! aangekondigd. Na de eerder aangekondigde namen van Ann Van den Broeck, Tinne Oltmans en Evi Hanssen, is de cast nu volledig.

Donna zal zoals eerder aangekondigd gespeeld worden door Ann Van den Broeck. Haar dochter Sophie wordt vertolkt door Tinne Oltmans. Evi Hanssen werd aangekondigd als Tania, één van de jeugdvriendinnen van Donna. En nu is ook de derde vriendin bekend: Ilse La Monaca zal Rosie spelen. De vriendinnen en bruidsmeisjes van Sophie zullen vormgegeven worden door Helle Vanderheyden (Ellie + Alternate Sophie) en Shana Pieters (Lisa).

Michiel De Meyer (Sky) zal de verloofde van Sophie spelen, bijgestaan door zijn vrienden Matthew Michel (Eddie) en Kenny Verelst (Pepper). De drie mogelijke vaders van Sophie worden gespeeld door Jeroen van Dyck, Johan Terryn en Stany Crets.

Het ensemble bestaat uit Laurenz Hoorelbeke, Jasmine Jaspers, Kars Huijink, Yannick Dijck, Jervin Weckx, Sven Tummeleer, Oonagh Jacobs, Barbara De Winter, Joke Van Robbroeck, Marije Van Sonsbeek, Sarah Goethals en Samantha De Water.

De regie en vertaling is in handen van Stany Crets die een volledig nieuwe versie maakt. Ad van Dijk maakt de arrangementen en Laurent Flament zorgt voor een flitsende choreografie. Mamma Mia! is vanaf 22 februari te zien in Hasselt en Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda