Er komt een musical over Destiny’s Child

24 april 2019, 10:56 - Redactie

Er gaat een musical komen over Destiny's Child, Beyoncé's vader Mathew Knowles draait de voorstelling die als titel Survivor: The Destiny's Child Musical krijgt, in elkaar.

"Het is tijd om de wereld een kans te geven om de overwinningen en tegenslagen te laten horen, te laten zien en voelen die ik heb gekend als man, vader en manager die alles op het spel heeft gezet om mijn dromen en die van anderen in vervulling te laten gaan", zegt de oprichter en voormalig manager van Destiny's Child.

Survivor: The Destiny's Child Musical wordt dus verteld vanuit het perspectief van Mathew. Het begint bij de oprichting van de meidengroep in de jaren negentig en volgt hun reis tot een van de succesvolste meidengroepen ooit.

"Het is een uniek en inspirerend verhaal dat onbevreesd harde waarheden vertelt en tegelijkertijd rechtvaardiging en heling geeft aan de mensen die het hebben doorgemaakt. Het is eerlijk, het is echt en het is een absolute eer dat meneer Knowles mij vertrouwt om zo'n iconisch stukje Amerikaanse geschiedenis te schrijven en produceren", aldus Je'Caryous Johnson die de musical produceert.

De musical gaat volgend jaar in première in Houston, de geboortestad van Beyoncé. De productie hoopt daarna naar Broadway en West End te gaan.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda