Herrie in de Keuken met Harrie Vermeulen is nieuwe comedy van Jon van Eerd

24 april 2019, 12:31 - Redactie
Herrie in de Keuken met Harrie Vermeulen is nieuwe comedy van Jon van Eerd

Harrie Vermeulen keert volgend seizoen terug in de nieuwe comedy Herrie in de Keuken van Het Pretpakhuis. In deze nieuwe voorstelling die is geschreven door Jon van Eerd spelen 6 acteurs meer dan 20 rollen.

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid.

Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking.

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken.

Naast Jon van Eerd zijn Arie Cupé, Joey Schalker, Anne Lamsvelt, Brian Verhagen en Liss Walravens te zien in Herrie in de Keuken. De regie is in handen van Caroline Frerichs.

Première
9 december 2019
Dernière
10 mei 2020
Producent
Het Pretpakhuis
Meer over Herrie in de Keuken Ander nieuws over Herrie in de Keuken
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda