Music Hall brengt in het voorjaar musical Madagascar

24 augustus 2019, 17:24 - Redactie
Music Hall brengt in het voorjaar musical Madagascar

Toen de animatiefilm Madagascar van Dreamworks in 2005 op het witte doek te zien was, werd het verhaal van de ontsnapte dierentuinbewoners die terugkeren naar de wildernis een wereldwijd succes. Music Hall presenteert nu, vijftien jaar na de première van de film, een Nederlandstalige familiemusical, gebaseerd op de film én de musical die eerder al succes boekte in het Verenigd Koninkrijk. De musical wordt geproduceerd in samenwerking met Selladoor productions.

Marty de zebra, Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en Melman de giraffe wonen in de Central Park Zoo in New York. Dagelijks laten ze het beste van zichzelf zien en worden ze bewonderd door de duizenden bezoekers. Totdat Marty na zijn 10de verjaardag een midlifecrisis krijgt en wil ontsnappen om in het wild te leven. Wanneer zijn vrienden de achtervolging inzetten op hun vriend, raakt de bal aan het rollen... Het wordt een dol avontuur dat hen uiteindelijk overzee brengt, naar de knotsgekke wereld van Madagascar, waar het elke dag feest is.

De musical zal worden geregisseerd door Christophe Ameye en zal te zien zijn van februari tot en met april in in Capitole Gent en de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda