Musical Murder Ballad keert vanaf mei 2021 terug in de theaters

18 januari 2021, 16:23 - Redactie
Musical Murder Ballad keert vanaf mei 2021 terug in de theaters

In verband met de huidige lockdown is producent STENT Producties genoodzaakt de tournee van Murder Ballad voor een tweede keer te verplaatsen. Indien de situatie het toe laat zal de musical vanaf 7 mei 2021 opnieuw te zien zijn in de Nederlandse theaters, dat maakte producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties bekend.

Murder Ballad zou in eerste instantie tot en met 20 december 2020 met meer dan 100 shows te zien zijn. Eind oktober moesten de resterende shows verschoven worden door de sluiting van theaters. In verband met de huidige situatie rondom het Coronavirus is de eerstgeplande herneming van 7 januari tot en met 2 april 2021 niet mogelijk. Een nieuwe verschuiving kon daardoor niet uitblijven.

"Om in deze tijden te ondernemen in de culturele sector is een flinke uitdaging. Echter hebben we deze productie inhoudelijk zo ontwikkelt dat we deze kunnen opvoeren volgens de geldende maatregelen van het RIVM. Nu is het afwachten tot de theaters open mogen en hebben onze zinnen gezet op de maanden mei en juni 2021. We zijn dan ook verheugd te kunnen melden dat er in die maanden meer dan 50 shows gepland staan! Wij kunnen niet wachten" aldus producent Sturkenboom.

Bezoekers ontvangen zo spoedig mogelijk een persoonlijk bericht vanuit het desbetreffende theater.

Murder Ballad met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vooralsnog dan tot en met eind juni 2021 te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda