Afscheidstour Kinky Boots voor juni dit jaar definitief afgelast

18 januari 2021, 11:33 - Redactie
Afscheidstour Kinky Boots voor juni dit jaar definitief afgelast

De Graaf & Cornelissen heeft laten weten dat de afscheidstour van Kinky Boots die voor juni dit jaar gepland stond niet door zal gaan. De producent laat weten dat het nog niet met zekerheid is te zeggen dat de situatie komende zomer in de theaters weer normaal zal zijn, iets wat voor een dergelijk grote productie als Kinky Boots wel een vereiste is. Daarnaast is het inmiddels zo dat diverse acteurs in belangrijke rollen nu rollen hebben gekregen in andere producties die vooralsnog in dezelfde periode zullen gaan spelen.

"Het noodgedwongen stopzetten van de Kinky Boots tournee in maart vorig jaar hebben wij als een zeer bittere pil ervaren. Met deze voor Nederland nieuwe titel staken we onze nek uit. En gelukkig met succes. De reacties van publiek en pers waren lovend en de productie viel 11 Musical Award nominaties en 2 Awards ten deel. We zijn enorm trots op alle medewerkers zowel voor als achter de schermen die zo bevlogen hebben gewerkt om van Kinky Boots een memorabele productie te maken. Al deze mensen, de mediapartners, de sponsoren en onze partners van de Nationale Musical Tour zijn we dan ook veel dank verschuldigd." laat de producent weten.

De focus zal voor de korte termijn liggen op de theatershow Stayin’ Alive Disco Fever, de nieuwe toneelkomedie Adam & Eva 2.0 en de al eerder aangepaste versie van Haal het doek maar op.

Voor komend theaterseizoen wordt er met vertrouwen gekeken naar The Rocky Horror Show, Titanic en voor daarna inmiddels tevens The Prom.

Première
11 november 2019
Dernière
23 maart 2020
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Kinky Boots Ander nieuws over Kinky Boots
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda