Tour Murder Ballad met drie maanden uitgesteld

10 november 2020, 13:27 - Redactie
Tour Murder Ballad met drie maanden uitgesteld
Foto: Annemieke van der Togt

Na de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge op dinsdag 3 november werd duidelijk dat de theaters de komende weken hun deuren moeten sluiten. Na deze periode mogen de theaters hoogstwaarschijnlijk weer open met een maximale capaciteit van 30 bezoekers per theaterzaal. Vandaag maakt producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties daarom bekend dat de tournee van Murder Ballad met drie maanden wordt uitgesteld.

"Na onze première op 12 oktober mochten er nog slechts 30 personen in de theaterzaal plaatsnemen. We hebben in deze periode ons uiterste best gedaan om een aantal shows doorgang te geven, maar verplaatsen was op dat moment al aan de orde. Met de huidige situatie rondom het coronavirus en de tijdelijke sluiting van theaters, hebben wij gekozen om duidelijkheid te scheppen naar de bezoekers toe. De musical ligt sinds 22 oktober al stil en vandaag is besloten om de volledige tour uit te stellen voor in totaal drie maanden. Wij hopen half januari 2021 de tour van Murder Ballad te kunnen hervatten, zodat onze prachtige musical met nog meer dan 70 shows op de planning opnieuw mag schitteren door heel Nederland!" aldus de producent.

Bezoekers ontvangen zo spoedig mogelijk een persoonlijk bericht vanuit het desbetreffende theater. Murder Ballad met Vajèn van den Bosch, Buddy Vedder, Cystine Carreon en Jonathan Demoor zal vooralsnog medio januari 2021 worden hernomen. De musical zal dan tot en met medio april 2021 te zien zijn in theaters door heel Nederland.

Première
12 oktober 2020
Dernière
28 juni 2021
Producent
STENT
Meer over Murder BalladAnder nieuws over Murder Ballad
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda