Jorge Verkroost voor de 500ste keer op als Lefou in Beauty and the Beast

schedule2 maart 2016, 19:16 - Redactie
Jorge Verkroost voor de 500ste keer op als Lefou in Beauty and the Beast

Vanavond zal Jorge Verkroost voor de 500ste keer gaan kruipen in de huid van Lefou in Beauty and the Beast in het Circustheater in Scheveningen. Precies 10 jaar geleden speelde Jorge dezelfde rol in de toenmalige Nederlandse versie van Beauty and the Beast, alle voorstellingen destijds samen met de voorstellingen dit seizoen zorgen ervoor dat Jorge vanavond voor de 500ste keer deze rol zal gaan spelen.

De wat gekke, energieke en sullige Lefou is in de voorstelling onafscheidelijk van Gaston, gespeeld door Freek Bartels en vanaf volgende maand door Marcel Visscher. De chemie tussen Gaston en Lefou zorgt voor veel grappige momenten in de musical.

Jorge is afgestudeerd aan de HBO-Musicalopleiding / Docerend Musicus aan het Conservatorium Alkmaar en speelde in de afgelopen jaren onder andere in Ciske de Rat, Rocky over the rainbow en in de musical Droomvlucht. Beauty and the Beast is nog tot 4 september dit jaar te zien in Scheveningen, daarna volgt The Lion King.

Première
13 december 2015
Dernière
4 september 2016
Meer nieuws over Beauty and the Beast (2015)
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda