Repetities voor Wonder School LIVE begonnen

3 maart 2016, 09:04 - Redactie
Repetities voor Wonder School LIVE begonnen

Gisteren zijn in de studio van Van Hoorne Entertainment de repetities voor de nieuwe familieshow Wonder School LIVE van start gegaan. Wardo de Verwonderaar, bekend van het Telekids-programma Wonder School, is vanaf 19 maart te zien in de Nederlandse theaters met de magische familieshow Wonder School LIVE.

Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. Niet alleen kinderen maar ook hun ouders, opa’s en oma’s zullen zich verwonderen.

In het TV-programma Wonder School leert Wardo Wonder kinderen op een humoristische manier hoe zij anderen kunnen verwonderen. Wardo wordt vertolkt door Nick Nielsen. Nick is tweevoudig Nederlands kampioen goochelen en daarnaast bekend als presentator en programmamaker; “Wonder School heb ik ontwikkeld vanuit mijn passie voor magie. Nu ik met Wonder School LIVE ook in het theater sta komt een lang gekoesterde droom uit. Ik vind het spannend, zeker omdat ik in deze show voor het eerst ga zingen!”

Verhaal

Tijdens Wonder School LIVE gaat Wardo, samen met het publiek, op zoek naar het wonder om zelf te kunnen vliegen. Om dit te bereiken moet hij eerst een aantal wonderlijke opdrachten vervullen. Vergezeld door de mysterieuze Hartendame en zijn wonderlijke konijn gaat Wardo met hulp van het publiek de uitdaging aan.

In een magisch avontuur verbaast hij het publiek met verdwijningen, verschijningen, vliegkunsten en voorspellingen. De jonge verwonderaars worden veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen ook een paar trucs uitgelegd, net zoals in Wonder School op televisie. Na de voorstelling mogen de jonge bezoekers samen met Wardo hun goochelkunsten vertonen.

Première

De eerste try-out staat gepland in Theater De Bussel in Oosterhout op zaterdag 19 maart. De première vind plaats op 23 april 2016 in Theater Gooiland.

wonder_school_live_repetities

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda