Freek Bartels stopt als Gaston in Beauty and the Beast, Marcel Visscher neemt rol over

26 januari 2016, 16:42 - Redactie
Freek Bartels stopt als Gaston in Beauty and the Beast, Marcel Visscher neemt rol over

Beauty and the Beast krijgt een nieuwe Gaston. Marcel Visscher neemt vanaf april deze rol over van Freek Bartels die in het toneelstuk Mothers and Sons gaat spelen. Marcel Visscher was sinds de première op 13 december 2015 al de vaste vervanger van Freek Bartels.

"Marcel speelt de rol van Gaston op een fantastische manier, hij heeft de afgelopen maanden al een aantal keer proef kunnen draaien en we zijn heel blij dat hij de rol van Freek over gaat nemen”, aldus Albert Verlinde.

"Ik vind het een geweldige kans om de rol van Gaston elke voorstelling te mogen spelen. Het is een heerlijke, ijdele, macho spierbundel die indruk probeert te maken op de prachtige Belle”, aldus Marcel Visscher.

Marcel was eerder te zien in onder andere Moeder, Ik Wil Bij De Revue, Cirque Stiletto 2 met Ellen ten Damme, Shrek de Musical, Miss Saigon, Petticoat en Cats. Voor Hairspray won hij in 2010 een John Kraaijkamp Musical Award voor zijn rol als Corny Collins. Vorig jaar was hij te zien in Koefnoen Presenteert: Stessen.

beauty_and_the_beast_gaston_belle

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda