Jim Bakkum en Guido Spek ook bij Disney in Concert

8 oktober 2015, 13:43 - Redactie
Jim Bakkum en Guido Spek ook bij Disney in Concert

Jim Bakkum en Guido Spek zullen beiden ook deel gaan nemen aan Disney in Concert op 25 oktober zo hebben producenten Van Lambaart Entertainment en Mojo aangekondigd. Eerder was al duidelijk dat Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman zouden gaan optreden.

"Ik kijk er enorm naar uit om én met Jamai én Disneyliedjes te zingen", aldus Jim die op 25 oktober weer samen met Jamai op het podium zal staan. Twaalf jaar geleden stonden zij samen in de finale van het eerste seizoen van Idols en sindsdien lijken hun namen voor altijd aan elkaar verweven.

Jim Bakkum en Guido Spek stonden overigens afgelopen seizoen al samen op het podium in de musical Hartsvrienden. Dit was voor Guido Spek zijn musicaldebuut.

Disney in Concert is op 25 oktober twee keer te zien in de Ziggo Dome. In een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten zullen vele grote hits uit wereldberoemde Disney films worden gezongen, denk aan bijvoorbeeld Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda