Tweede show Disney in Concert in Ziggo Dome

25 september 2015, 15:52 - Redactie
Tweede show Disney in Concert in Ziggo Dome

Wegens groot succes komt er een tweede show Disney in Concert in de Ziggo Dome. De tweede show zal net als de eerste show plaatsvinden op 25 oktober.

"De kaartverkoop gaat boven alle verwachtingen," laat producent Erwin van Lambaart weten. "Om die reden hebben we een tweede show om twaalf uur ’s middags toegevoegd." De kaartverkoop is direct van start gegaan.

Samen met het Metropole Orkest treden onder anderen artiesten als Thomas Berge, Anita Meyer, Sjors van der Panne, Kim-Lian van der Meij en Jamai Loman op. Zij brengen in een spectaculair decor met indrukwekkende lichtshow en speciale effecten vele grote hits uit wereldberoemde Disney films, zoals Frozen, The Lion King, De Kleine Zeemeermin, Mulan, Pocahontas en Aladdin. Jamai zal tevens de presentatie van dit grootse familiespektakel voor zijn rekening nemen.

Er zijn bovendien speciale meezing medleys aan het programma toegevoegd.

Disney in Concert is in een kleinere setting tot twee keer toe in het prestigieuze Concertgebouw te zien geweest. Maar de vraag naar kaarten is zo groot dat men nu de overstap naar de Ziggo Dome maakt. Kaarten zijn verkrijgbaar op www.disneyinconcert.nl.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda