Jim Bakkum als Hero in All Stars de Musical

28 maart 2018, 15:32 - Redactie
Jim Bakkum als Hero in All Stars de Musical

Jim Bakkum, die dit seizoen nog te zien is als Emilio Estefan in On Your Feet! zal komend seizoen te zien zijn in All Stars. In de nieuwe musical zal Jim de hoofdrol van Hero gaan spelen, een rol die in de film werd gespeeld door Antonie Kamerling.

Het team van All Stars bestaat verder uit Kees Boot (coach van het team), Urvin Monte (Mark), Lucas Hamming (Johnny), Bart van den Donker (Peter), Jasper Demollin (Paul), Alex Hendrickx (Bram), Mike Weerts (Willem), Levi van Kempen (Hero), Wolter Weulink, Remco Sietsema en Theo Martijn Wever. Levi van Kempen deelt de rol van Hero met Jim Bakkum. De vrouwenrollen worden op dit moment nog gecast.

All Stars de Musical is net als de film een humoristisch verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Want ook in de musical is het wekelijkse potje voetbal van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero het meest ongecompliceerde moment van de week. Al hebben de vrouwen er anno 2018 ook opeens verstand van.

Recent werd nog aangekondigd dat Frank Lammers de musical zal regisseren. Frank speelde van 2000-2001 zelf in de tv-versie als autorijleraar Berrie van Gerwen.

All Stars is vanaf september te zien in de Nederlandse theaters en beleeft zijn première op 14 oktober in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Première
14 oktober 2018
Dernière
23 maart 2019
Producent
MORE Theater Producties
Meer over All StarsAnder nieuws over All Stars
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Rapunzel de Musical
Datum: 07-10-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda