Frank Lammers gaat All Stars de Musical regisseren

13 maart 2018, 12:48 - Redactie
Frank Lammers gaat All Stars de Musical regisseren

Frank Lammers, bekend van de films Michiel de Ruyter en De Marathon en zijn huidige rol in het toneelstuk Marx zal de nieuwe musical All Stars gaan regisseren. Frank speelde van 2000-2001 zelf één van de rollen in de tv-serie All Stars als autorijleraar Berrie van Gerwen.

Frank Lammers regisseerde eerder onder andere de film Of ik gek ben en is geen onbekende in de musicalwereld. Voor zijn regie van Dromen zijn bedrog won hij een Musical Award. "Ik heb gezegd dat ik graag dingen doe waarvan ik niet weet of ik ze kan. Maar ik weet nu dat regisseren mij ligt en heel belangrijk, dat mijn hart er sneller van gaat kloppen. Daarnaast heeft All Stars een speciaal plekje in mijn hart en kan ik niet wachten om van de musical net zo’n groot succes te maken als de film."

All Stars de Musical is net als de film een humoristisch verhaal over vriendschap, volwassen worden en vasthouden aan onbezorgde voetbaluurtjes op zondagmorgen. Want ook in de musical is het wekelijkse potje voetbal van de vrienden Bram, Mark, Johnny, Peter, Paul, Willem en Hero het meest ongecompliceerde moment van de week. Al hebben de vrouwen er anno 2018 ook opeens verstand van. De castleden van All Stars worden binnenkort bekend gemaakt.

All Stars is vanaf september te zien in de Nederlandse theaters en beleeft zijn première op 14 oktober in het Nieuwe Luxor Theater te Rotterdam.

Première
14 oktober 2018
Dernière
23 maart 2019
Producent
MORE Theater Producties
Meer over All StarsAnder nieuws over All Stars
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda