Jan Rot maakt vertaling Matilda de Musical

31 augustus 2021, 10:07 - Redactie
Jan Rot maakt vertaling Matilda de Musical

Jan Rot werkt momenteel aan de vertaling van Matilda de Musical van MediaLane zo heeft de zanger, componist en tekstdichter laten weten. Matilda is een musical geïnspireerd op het boek van Roald Dahl. De musical vertelt het verhaal over Matilda, een buitengewoon meisje dat met een levendige fantasie en een scherpe geest, een standpunt durft in te nemen en haar eigen lot weet te veranderen.

Het is voor Jan Rot de eerste grote voorstelling waarvoor hij de vertaling maakt sinds Hello Dolly!, eveneens van producent MediaLane. Hello Dolly! ging vorig jaar begin maart in première maar kon slechts maar een paar keer worden gespeeld vanwege het coronavirus.

Jan Rot werd eerder dit jaar geopereerd om een tumor uit zijn darmen en maag te halen. Hoewel hij herstelde van deze operatie liet een nieuwe scan diverse uitzaaiingen zien zo liet hij weten.

De Nederlandse versie van Matilda zal vanaf het voorjaar exclusief te zien zijn als vaststaande productie in het Oude Luxor. De musical heeft wereldwijd meer dan 85 internationale prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder 16 Awards voor Beste Musical en 4 Tony Awards.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda