Hotel Wonderland voorlopig dicht door nieuwe maatregelen

14 november 2021, 09:44 - Redactie
Hotel Wonderland voorlopig dicht door nieuwe maatregelen

De nieuw aangekondigde coronamaatregelen zorgen ervoor dat Hotel Wonderland helaas voorlopig moet sluiten. Hoewel de theaters de komende weken gedurende de milde lockdown open mogen blijven kan dit in het geval van Hotel Wonderland niet omdat het geen geplaceerd theater betreft. De gasten van de productie wandelen voortdurend in de voormalig munitie- en wapenfabriek in Zaandam, ze praten met elkaar en met praten met de acteurs.

Hotel Wonderland is het eerste onderdompeltheater van Nederland en biedt een grote variatie aan ervaringen. De bezoeker kan zichzelf ineens terugvinden in een postkantoor met nooit verstuurde brieven, in een glinsterende Crystal Cave of in een statige Victoriaanse bibliotheek. Of op een vlonder die letterlijk een brug slaat over stromend water. Of de hotelgasten ontmoeten een van de vele personages die om uiteenlopende redenen ooit hun intrek in het statige logement hebben genomen. Maar men kan ook genieten van een cocktail, een glas champagne of een ijskoud biertje in de pianobar, waar een jazzensemble musiceert. Maar niets is wat het lijkt.

De première zou plaatsvinden op donderdag 18 november, een nieuwe datum zal op een later moment worden aangekondigd. Er zal contact op worden genomen met iedereen die al kaarten heeft gekocht.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda