Frizzle Sizzle maakt comeback bij Het Grote Songfestivalfeest

13 november 2021, 18:40 - Redactie
Frizzle Sizzle maakt comeback bij Het Grote Songfestivalfeest

De vier zangeressen van Frizzle Sizzle keren voor één keer terug op het podium. Tijdens Het Grote Songfestivalfeest op 9 december in de Ziggo Dome zingen Laura en Karin Vlasblom, Mandy Huydts en Marjon Keller nog één keer hun grootste hit Alles heeft een Ritme.

In 1986 kwam Frizzle Sizzle voor Nederland uit op het Eurovisie Songfestival. De vier tieners, die blootsvoets optraden, eindigden destijds op de dertiende plek. De dames kennen elkaar van Kinderen voor Kinderen en waren razend populair in de jaren tachtig. Nadat ze in 1990 uit elkaar gingen en Karin naar Amerika verhuisde, kwamen ze incidenteel nog met zijn vieren samen.

Voor Het Grote Songfestivalfeest gaan ze nog een keer terug in de tijd. “Het is zeven jaar geleden dat we met zijn vieren hebben opgetreden,” laat Mandy Huydts weten. “Dat was toen nog klein opgezet, vergeleken met het spektakel dat straks in de Ziggo Dome gaat plaatsvinden. Hier konden we geen nee tegen zeggen. En Karin komt hiervoor speciaal uit Amerika over.”

Frizzle Sizzle’s deelname aan Het Grote Songfestival betekent ook weer een hereniging met de Belgische zangeres Sandra Kim. Sandra won in het jaar dat Frizzle Sizzle voor Nederland meedeed.

Cornald Maas en Edsilia Rombley presenteren Het Grote Songfestivalfeest. Naast Frizzle Sizzle zullen ook Loreen, OG3NE, Stefania, Go_A, Netta, Sertab Erener, The Waterloo Band, Imaani, Michael Schulte, Kristian Kostov, Johnny Logan, Lordi, Sandra Kim, Verka Serduchka en de Herrey’s optreden.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda