Musical: Hotel Wonderland

Hotel Wonderland
Première
N.N.B.
Dernière
N.N.B.
Producent
Stichting Wonderland

Verhaal

Hotel Wonderland is het eerste onderdompeltheater van Nederland en biedt een grote variatie aan ervaringen. In Hotel Wonderland staat de tijd even stil. In een omgebouwde fabrieksruimte van 4000m2 kom je als gast in contact met de 12 bewoners, die allemaal hier zijn omdat ze op een kruising in hun leven staan. Ze hebben een keuze te maken, die steeds duidelijker wordt naarmate de tijd weer begint te lopen. En jij kunt ze helpen.

Er is meer te doen in deze magisch-realistische wereld dan je op één avond mee kunt maken. Al wandelend wissel je tussen de verhalen van bewoners en de interactieve kunstwerken die reageren op jouw beweging en aanraking. Terwijl de verhalen zich ontvouwen en elkaar continu kruisen kun je genieten van heerlijke gerechten en bijpassende drankjes.

2022

Op donderdag 17 mei 2022 liet de producent weten de productie voor onbepaalde tijd stil te leggen. De producent gaf aan te veel last te hebben van de marktomstandigheden om door te kunnen gaan. De na-effecten van Corona en de ongunstige timing van de recente heropening, na zes maanden sluiting, zijn zo heftig dat het ook voor de nabije toekomst niet reëel lijkt om genoeg kaarten te verkopen.

Video

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
Pretty Woman de Musical
Stage Entertainment
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda