Trailer: Hotel Wonderland, het eerste onderdompeltheater van Nederland

20 februari 2022, 10:31 - Redactie
Trailer: Hotel Wonderland, het eerste onderdompeltheater van Nederland

Hieronder kun je kijken naar de trailer van Hotel Wonderland. Hotel Wonderland is het eerste onderdompeltheater van Nederland en biedt een grote variatie aan ervaringen.

De bezoeker kan zichzelf ineens terugvinden in een postkantoor met nooit verstuurde brieven, in een glinsterende Crystal Cave of in een statige Victoriaanse bibliotheek. Of op een vlonder die letterlijk een brug slaat over stromend water. Of de hotelgasten ontmoeten een van de vele personages die om uiteenlopende redenen ooit hun intrek in het statige logement hebben genomen. Maar men kan ook genieten van een cocktail, een glas champagne of een ijskoud biertje in de pianobar, waar een jazzensemble musiceert. Maar niets is wat het lijkt.

Op dit moment wordt er nog gewerkt om alles weer op te starten. Dat betekent opnieuw repeteren met de cast, alle techniek afstoffen en nalopen en het horeca-topteam weer bij elkaar verzamelen. Ook heeft de producent de afgelopen maanden aangegrepen om nog wat puntjes op de i van de experience te zetten. Hotel Wonderland zal weer geopend zijn vanaf 31 maart.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda