Snowponies keert eind dit jaar weer terug

19 februari 2022, 22:01 - Redactie
Snowponies keert eind dit jaar weer terug
Foto: Tom Sebus en Bram Willems

Afgelopen donderdag vond in het DeLaMar Theater in Amsterdam de laatste voorstelling van Snowponies van Alex Klaasen plaats. MORE Theater Producties heeft laten weten dat de voorstelling eind dit jaar weer terug zal gaan keren. Snowponies zal spelen van 20 december tot en met 30 december, wederom in het DeLaMar Theater.

Snowponies ging op 15 november afgelopen jaar in première in Schouwburg Amstelveen. De cast bestaat naast Alex Klaasen uit Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Renée de Gruijl, Myrthe van der Vuurst de Vries en Pepijn van den Berg.

Drie koningen die verdacht veel op de Toppers lijken, een clubje ‘woke’ kerstelfen, een battle tussen de os en de ezel in The Voice Bethlehem, een vloggende kerstengel; het komt allemaal voorbij. Alsof dat nog niet genoeg is deelt Alex ook kerstpakketten uit aan het publiek, kookt hij een kerstdiner van acht gangen en presenteert hij zijn gloednieuwe kerst-cd Santa Klaasen; met daarop hits als Oh ragoutbakje, Witte kerst m'n reet en Rendier rendang.

Première
15 november 2021
Dernière
30 december 2022
Producent
MORE Theater Producties
Meer over SnowponiesAnder nieuws over Snowponies
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda