Gaia Aikman toegevoegd aan de line up van Op Zoek naar René XXL

5 januari 2023, 13:56 - Redactie
Gaia Aikman toegevoegd aan de line up van Op Zoek naar René XXL
Foto: Musicalweb

Sinds begin van dit theaterseizoen trekt René van Kooten met zijn jubileumshow Op Zoek naar René door het land. Tijdens deze avonden treedt hij steeds op met één wisselende musical-collega. Op maandag 30 januari is er een speciale XXL-editie in theater De Meervaart in Amterdam waarbij hij voor slechts één avond met alle dames tegelijk op het toneel zal staan. Naast eerder bekend gemaakt namen kunnen we onthullen dat ook Gaia Aikman deze avond te zien zal zijn.

In het theaterconcert Op Zoek Naar René blikt de acteur terug op zijn 25 jaar in het theatervak. Hij doet dit door elke avond met een steeds wisselende musical-collega het podium te betreden. Speciaal en exclusief voor theater de Meervaart in Amsterdam maakt René op maandagavond 30 januari een XXL-versie van zijn jubileumshow.

Gaia speelde in de afgelopen jaren in The Bodyguard, The Lion King en in TINA - De Tina Turner Musical en ze zal vanaf het voorjaar te zien zijn in Aida in het Circustheater. Naast Gaia bestaat de line up verder uit Lone van Roosendaal, Brigitte Heitzer, Carolina Dijkhuizen en Vajen van den Bosch.

Première
23 september 2022
Dernière
11 februari 2023
Producent
SVK Live Entertainment
Meer over Op zoek naar René Ander nieuws over Op zoek naar René
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda