Dinnershow Mamma Mia! The Party toch naar Nederland [Update]

5 januari 2023, 18:30 - Redactie
Dinnershow Mamma Mia! The Party toch naar Nederland [Update]

Update 22-05-2023

Producent Just Entertainment heeft aangekondigd dat Mamma Mia! The Party alsnog volgend jaar naar Nederland zal komen. De dinnershow zal in 2024 van 27 september tot en met 24 november te zien zijn in Rotterdam. Meer over Mamma Mia! The Party lees je op deze pagina.

Oorspronkelijk bericht - 05-01-2023
Mamma Mia! The Party komt helaas voorlopig toch niet naar Nederland. De dinnershow zou gaan draaien in Rotterdam in een speciaal theater in de Schiecentrale zo werd een half jaar geleden aangekondigd. Een exacte reden waarom Mamma Mia! The Party toch niet naar Nederland komt werd niet aangegeven door de Engelse woordvoerder van de productie.

Mamma Mia! The Party is een avondvullende dinnershow die oorspronkelijk in 2016 in Stockholm werd geïntroduceerd door Björn Ulvaeus, een van de bandleden van Abba. Terwijl de bezoekers zich in een taverna wanen op het Griekse eiland Skopelos wordt het Mamma Mia! verhaal verteld en kan er meegezongen worden met de hits van Abba.

Wie Mamma Mia! The Party graag zou willen bezoeken kan momenteel alleen terecht in Göteborg in Zweden en in Londen.

Vanaf dit najaar zal de musical Mamma Mia! weer te zien zijn in Nederland. De Graaf & Cornelissen brengt een vernieuwde versie van de musical met onder andere Brigitte Heitzer en Rene van Kooten.

Première
27 september 2024
Dernière
24 november 2024
Producent
Just Entertainment
Meer over Mamma Mia! The PartyAnder nieuws over Mamma Mia! The Party
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda