Dinnershow Mamma Mia! The Party! volgend jaar naar Nederland

22 mei 2023, 15:03 - Redactie
Dinnershow Mamma Mia! The Party! volgend jaar naar Nederland

Mamma Mia! The Party komt volgend jaar toch naar Nederland. Producent Just Entertainment maakt vandaag bekend dat de dinnershow in 2024 voor de allereerste keer naar Nederland komt en slechts 10 weken exclusief te zien zal zijn in Rotterdam. Mamma Mia! The Party belooft een onvergetelijk en volledig verzorgd feest te worden inclusief 4-gangen diner en afterparty met de grootste hits van ABBA.

Het was tijdens de filmopnames van Mamma Mia! The Movie in 2007 op het Griekse eiland Skopelos, waar bij Björn het eerste zaadje voor Mamma Mia! The Party werd geplant. De zomerse vibe, de binnenpleinen vol bloemen en de gastvrije Grieken werkten inspirerend en personages kregen hun eerste vorm. Het grote succes van de film en de musical in de jaren erna zorgden voor een toeristenstroom naar het eiland. Hét bewijs dat het publiek onderdeel wilde zijn van het verhaal, al was het maar voor even. En met die gedachte kreeg Mamma Mia! The Party steeds meer vorm.

Björn Ulvaeus – bedenker van Mamma Mia! The Party: “I always thought Mamma Mia! had a party feel to it and people want to get out and party now more than ever. I can’t wait to welcome the people to Rotterdam through our famous blue doors to experience a truly unique taste of Greek hospitality.”

Yoshi Aesaert – CEO Just Entertainment: “We zijn ontzettend trots om deze titel naar Nederland te mogen brengen. ABBA en Mamma Mia! blijven wereldwijd waanzinnig populair. De nieuwste sensatie Mamma Mia! The Party is een heerlijke en complete avond uit met alles erop en eraan. Van diner tot show tot afterparty. Wat het extra bijzonder maakt, is dat het publiek deel uitmaakt van de show. Mamma Mia! The Party is een onvergetelijk en volledig verzorgd feest!

De venue in Rotterdam wordt speciaal voor Mamma Mia! The Party omgebouwd tot Nikos Taverna. In de kleurrijke, Griekse taverna op een oud stadsplein op het Griekse eiland Skopelos waan je je helemaal in Griekse sferen. Hier speelt zich straks te midden van het publiek een aangrijpend liefdesverhaal af vol spetterende dans en de bekendste ABBA-liedjes. De gasten genieten gedurende het vier uur durende programma van een Mediterraans 4-gangendiner. Na de show verandert het gezellige dorpsplein in een disco vol glitter & glamour waar iedereen tijdens de afterparty naar hartenlust kan dansen op swingende klassiekers.

De vertaler en de cast voor de Nederlandse productie worden op een later moment bekendgemaakt. De show wordt gespeeld in het Nederlands; de ABBA-hits blijven in het Engels.

Première
27 september 2024
Dernière
2 februari 2025
Producent
Just Entertainment
Meer over Mamma Mia! The Party Ander nieuws over Mamma Mia! The Party
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda