Musical Frozen komt in 2018 naar Broadway

10 februari 2016, 08:03 - Redactie
Musical Frozen komt in 2018 naar Broadway

Disney heeft aangekondigd dat er een musical versie van de populaire animatiefilm Frozen zal gaan komen. Frozen is de 53ste animatiefilm van Disney waarvan het verhaal los gebaseerd is op het sprookje De sneeuwkoningin van de Deense schrijver Hans Christian Andersen. Tot op heden heeft de film meer dan 1,2 miljard dollar opgebracht. Er werden twee Oscars gewonnen en maar liefst 68 andere prijzen.

Voor de Nederlandse versie van Frozen werden onder andere Willemijn Verkaik, Noortje Herlaar, Benja Bruijning, Carlo Boszhard, Oren Schrijver en Tony Neef ingezet.

Voorjaar 2018

Frozen zal vanaf het voorjaar 2018 te zien zijn op Broadway, vanaf de zomer 2017 zullen er al try-outs te zien zijn. Waar deze try-outs te zien zijn is nog niet duidelijk. De regie is in handen van Alex Timbers, Peter Darling is verantwoordelijk voor de choreografie, decor Bob Crowley, Peter Hylenski geluid en Natasha Katz het licht.

Naast de musical werd door Disney aangekondigd dat er momenteel gewerkt wordt aan een special van Frozen, deze special zal volgend jaar december te zien zijn.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda