Romy en Antje Monteiro als duo te zien in Dance, Dance, Dance

9 februari 2016, 19:58 - Redactie
Romy en Antje Monteiro als duo te zien in Dance, Dance, Dance

Romy, momenteel te zien in The Bodyguard, en haar moeder Antje Monteiro zullen dit najaar te zien zijn als duo in Dance, Dance, Dance. Dit werd vanavond aangekondigd in RTL Boulevard. Verder zijn actrice Robin Martens en Buddy Vedder, Kees Tol en Annemarie Keizer, Ferry Doedens en Inge de Bruijn en Jeroen van der Boom en zijn vrouw Dany te zien in het tweede seizoen van Dance Dance Dance.

Vol enthousiasme beginnen deze vijf koppels over slechts enkele weken al aan de maandenlange loodzware trainingsperiode. Allemaal met maar één doel voor ogen: dit najaar de show stelen met indrukwekkende dansoptredens, waarbij spraakmakende technieken in de studio voor een extra dimensie zorgen. Elk koppel verdient een geldbedrag dat ze schenken aan een door hen zelf gekozen goed doel.

De presentatie van ‘Dance Dance Dance’ is ook dit seizoen in handen van Chantal Janzen en Jandino Asporaat. Timor Steffens neemt opnieuw de rol van artistiek leider en jurylid op zich. De jury bestaat verder uit de vertrouwde gezichten Igone de Jongh en Dan Karaty.

Lees meer over:

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda