Francis van Broekhuizen en William Spaaij in The Sound of Music

12 april 2021, 20:28 - Redactie
Francis van Broekhuizen en William Spaaij in The Sound of Music

Stage Entertainment heeft zojuist de volledige cast van The Sound of Music aangekondigd.

Als eerste zal Francis van Broekhuizen de rol van Moeder Overste gaan vertolken, Stefan Rokebrand zal de rol van kapitein Von Trapp gaan spelen, William Spaaij gaat de rol van Oom Max Detweiler spelen, Belinda van der Stoep vertolkt de rol van barones Elsa Schräder, Esmee Mardjan speelt Liesl Von Trapp en Jimi Hendrikse vertolkt de rol van het vriendje van Liesl, Rolf Gruber. Duidelijk is ook dat Saskia Schäfer de alternate zal zijn voor de rol van Moeder Overste.

Afgelopen week wist Nandi van Beurden in Op zoek naar Maria de hoofdrol van Maria te winnen. Nandi won in de finale van het programma ten koste van Natascha Molly die tweede werd en Tessa Sunniva die als derde eindigde. In deze finale zong Nandi nog het nummer Ergens in de sterren uit Aida samen met William Spaaij die dus ook in de productie te zien zal zijn.

The Sound of Music zal vanaf 16 juni te zien zijn in het Circustheater, de première staat gepland op zondag 27 juni. De productie zal in Scheveningen spelen tot en met 8 augustus. Vanaf 11 augustus zal de tournee worden voortgezet in Koninklijk Theater Carré.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda