April Darby maakt Vlaams musicaldebuut als Rachel Marron in The Bodyguard

12 april 2021, 19:05 - Redactie
April Darby maakt Vlaams musicaldebuut als Rachel Marron in The Bodyguard
Foto: Shendy Stroop

April Darby maakt dit najaar haar Vlaamse musicaldebuut als superster Rachel Marron in The Bodyguard, The Musical Dinner Show. April zou in maart dit jaar al haar intrede in Vlaanderen maken als Maria Magdalena in Jesus Christ Superstar, maar door de coronacrisis werd deze Music Hall-productie uitgesteld naar een latere datum.

Voor April is de rol van Rachel Marron niet onbekend, in de periode van 2015 tot en met 2017 speelde ze afwisselend met Romy Monteiro deze hoofdrol in The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht.

Naast April als Rachel Marron zal Erik Goossens te zien zijn als Frank Farmer, Karoline Kamosi zal de rol van Nicki Marron gaan spelen, Kristof Verhassel kruipt in de huid van de stalker en David Cantens zal te zien zijn als collega-bodyguard Ray Court.

Aanvankelijk zou Music Hall The Bodyguard in november afgelopen jaar als musical brengen in de Zuiderkroon in Antwerpen maar dit kon door corona niet doorgaan. Later besloot de producent om de musical te gaan brengen als dinner show.

The Bodyguard, The Musical Dinner Show is vanaf 29 september te zien in Studio Zuid in Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda