Jesus Christ Superstar – a musical dinner show in Zuiderkroon Antwerpen

29 december 2020, 11:29 - Redactie
Jesus Christ Superstar – a musical dinner show in Zuiderkroon Antwerpen

Onlangs onthulde producent Music Hall de plannen voor de vernieuwde Zuiderkroon op het compleet heraangelegde Antwerpse Zuid. De Zuiderkroon wordt niet alleen omgetoverd tot een permanent virusveilige eventlocatie en zal vanaf seizoen 2021-2022 omgedoopt worden tot Studio Zuid, de Belgische producent zal ook de programmering op maat van de zaal aanpassen en er voluit inzetten op dinnershows in bubbel-setting.

In de paasvakantie van 2021 zal de openingsproductie te zien zijn, Jesus Christ Superstar - a musical dinner show. Deze versie van de rockopera op muziek van Andrew Lloyd Webber en tekst van Tim Rice (1970), wordt een moderne en rocky show, een spetterend concert met live orkest in de stijl van Best of Musicals van Music Hall. De nummers worden in de originele, Engelstalige versies gebracht.

De hoofdrollen zullen worden gespeeld door Pieter Jan De Paepe, Ruben Van keer en April Darby. Pieter neemt de rol van Jezus Christus op zich, Ruben is te zien als Judas en April speelt de rol van Maria Magdalena.

Jesus Christ Superstar - a musical dinner show is te zien van 25 maart 2021 tot 5 april 2021 in Zuiderkroon Antwerpen. De première zal plaatsvinden op 26 maart.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda