Online kerstvoorstellingen Wilminktheater ook in januari nog te zien

29 december 2020, 15:28 - Redactie
Online kerstvoorstellingen Wilminktheater ook in januari nog te zien

Vanwege groot succes zijn de kerstvoorstellingen van Wilminktheater en Muziekcentrum langer online te zien. Want Kerst komt altijd… ook in 2021. De zeven voorstellingen zijn te zien tot en met 10 januari. Het Kerst komt altijd V-ticket is verlaagd in prijs en kost 15 euro, hiermee kunnen kaartkopers de woonkamer omtoveren tot heuse theaterzaal.

Afgelopen kerstdagen hebben kaartkopers al kunnen genieten van de zeven online voorstellingen/concerten. Ook al het personeel en patiënten van MST Twente, GGD Twente en het Roessingh hebben online kunnen kijken. Deze zorginstellingen hebben namens Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede gratis V-Tickets gekregen. Zodat zij deze dagen extra konden genieten van de kerstsfeer in deze moeilijke tijden.

Het V-Ticket is een online ticket, waarbij na de bestelling mensen een bevestiging ontvangen met daarin een link naar de stream. Het is mogelijk om deze stream via de computer, laptop, tablet, smart tv of telefoon te bekijken. Verder is het mogelijk om de voorstelling te casten met een Chromecast, Google Home, Airplay of Apple TV.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda