Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede komt met alternatief voor theaterliefhebber

17 december 2020, 18:27 - Redactie
Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede komt met alternatief voor theaterliefhebber

Vanwege de coronamaatregelen gaan de geplande kerstvoorstellingen in het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede niet live door. Gelukkig bruist het theater ook nu van creativiteit en daarom komt het Wilminktheater met een alternatief voor iedere theaterliefhebber: het Kerst komt altijd V-ticket. Kaartkopers kunnen met het V-ticket de woonkamer omtoveren tot heuse theaterzaal.

Samen op de bank genieten van online kerstvoorstellingen en -concerten. Bij het V-ticket zijn zeven voorstellingen inbegrepen en online te bekijken: The Christmas Night 2019, Santa’s Revue vanuit De Kleine Willem, Bach door het Himmelsburg Ensemble, de documentaire over Scrooge met exclusieve scenebeelden uit de nieuwe musical, de Kerstmusical Oliver!, dé kersthit Diner Veur Ene met Laus Steenbeeke en het intieme Kerst komt altijd concert met Phion en de Nederlandse Reisopera.

"Ook dit jaar is er een heel mooi kerstprogramma samengesteld. Deze keer niet live in ons theater, maar wij brengen het theater heel graag bij iedereen thuis. Onze artiesten en alle mensen achter de schermen hebben ontzettend hun best gedaan om een prachtig programma neer te zetten en dit programma is te zien via al onze digitale kanalen. Zo wensen we iedereen hele fijne feestdagen." Judith Hartman – Directeur Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede.

Het V-Ticket is een online ticket, waarbij na de bestelling mensen een bevestiging ontvangen met daarin een link naar de stream. Het is mogelijk om deze stream via de computer, laptop, tablet, smart tv of telefoon te bekijken. Verder is het mogelijk om de voorstelling te casten met een Chromecast, Google Home, Airplay of Apple TV. Zo maakt het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede het mogelijk om vanuit een ‘eigen theaterzaal’ met het complete gezin te genieten van de mooiste kerstvoorstellingen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda