Antje Monteiro nieuwe ambassadeur van Ronald McDonald Huis Utrecht

18 december 2020, 10:02 - Redactie
Placeholder image

Antje Monteiro heeft zich als ambassadeur verbonden aan het Ronald McDonald Huis Utrecht. Zij voegt zich hiermee in het rijtje van Yvon Jaspers en influencer BeautyNezz, die zich ook als ambassadeur inzetten voor Ronald McDonald Huis Utrecht.

In Ronald McDonald Huis Utrecht logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Máxima Centrum. Hier zijn ze dag en nacht op loopafstand van het ziekenhuisbed. Om een verhaaltje voor te lezen. Om een nachtzoen te geven. Of voor het moment dat elke seconde telt.

Sinds 1990 biedt Huis Utrecht een tijdelijk thuis aan ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen, opgenomen in het ziekenhuis. Zonder overheidssubsidie, met de bevlogen hulp van bijna 300 vrijwilligers, medewerkers, donateurs en sponsors

Agatha Kleis, manager van Ronald McDonald Huis Utrecht, kijkt uit naar de samenwerking: “Fantastisch dat Antje Monteiro zich als ambassadeur gaat inzetten voor Huis Utrecht. Haar betrokkenheid is hartverwarmend, en maakt echt het verschil voor ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het ziekenhuis.”

Antje Monteiro over haar ambassadeurschap: “Het hebben van een ziek kind is één van de ergste dingen je kan overkomen. Ik ben gezegend dat ik een gezonde dochter heb, maar ik zet me graag in om daar waar ik kan ouders in een zware periode een hart onder de riem te steken.” zegt Antje, die we vooral kennen als musicalster, zangeres en ondernemer."

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda