Film Everybody’s Talking About Jamie opnieuw uitgesteld

17 december 2020, 09:56 - Redactie
Film Everybody’s Talking About Jamie opnieuw uitgesteld

De verfilming van de musical Everybody’s talking about Jamie is opnieuw uitgesteld zo weet de Amerikaanse website Deadline te melden. De film zou aanvankelijk in première gaan op 23 oktober dit jaar, de premiére werd vervolgens verplaatst naar 22 januari volgend jaar en daarna nogmaals verplaatst naar 26 februari volgend jaar.

Wanneer Everybody’s Talking About Jamie nu in première zal gaan is nog niet duidelijk, Disney heeft nog geen nieuwe datum opgegeven.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal vertelt Everybody's talking about Jamie over het leven van de 16-jarige Jamie New die bang is voor de toekomst, maar een ware sensatie zal worden. Ondersteund door zijn briljante liefhebbende moeder en omringd door zijn vrienden, overwint Jamie vooroordelen, verslaat pestkoppen en stapt hij van de duisternis in de schijnwerpers.

Max Harwood speelt de hoofdrol, Richard E. Grant vertolkt de rol van Hugo, Sharon Horgan speelt Miss Hedge, Sarah Lancashire speelt Margaret en Shobna Gulati is te zien als Ray.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda