Audities: Kinderen gezocht voor TINA, The Sound of Music en Hij gelooft in Mij

27 december 2020, 10:43 - Redactie
Audities: Kinderen gezocht voor TINA, The Sound of Music en Hij gelooft in Mij

Voor de producties TINA – De Tina Turner Musical, The Sound of Music en Hij Gelooft in Mij is Stage Entertainment Nederland op zoek naar kinderen met zang-, dans- en acteertalent.

TINA – De Tina Turner Musical

Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’ – dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Voor TINA worden kinderen gezocht voor de rollen van Anna Mae, Alline en Craig:

Anna Mae, de jonge Tina
Voor deze rol wordt een meisje van kleur gezocht tussen de 8 en 12 jaar. Je kunt (heel) goed zingen, hebt acteertalent en bent maximaal 1.40 meter lang.

De jonge Alline, de oudere zus van Anna Mae
Voor deze rol moet je tussen de 8 en 12 jaar zijn, van kleur zijn en acteertalent hebben. Maximale lengte 1.45 meter.

De jonge Craig, de zoon van Tina
Voor deze rol zoeken wij jongens van kleur tussen de 7 en 9 jaar die krachtig en fysiek kunnen acteren. Maximale lengte 1.25 meter.

Afhankelijk van de maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, zullen de repetities voor TINA zo snel mogelijk starten wanneer de situatie dit toelaat.

The Sound of Music

Dé musical klassieker die het verhaal vertelt van Maria, die niet erg geschikt is voor het kloosterleven en door Moeder Overste naar de familie Von Trapp wordt gestuurd om daar als gouvernante te gaan werken voor de zeven kinderen.

Voor de tournee van The Sound of Music worden kinderen gezocht voor de rollen van Friedrich, Louisa, Kurt, Brigitta, Marta en Gretl: de kinderen Von Trapp. De meisjes zijn tussen de 7 en 13 jaar met een maximale lengte van 1.55m en de jongens (nog in het bezit van hun jongensstem) zijn tussen de 9 en 13 jaar met een maximale lengte van 1.45m. De kinderen moeten kunnen zingen, acteren en dansen.

Afhankelijk van de maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, zullen de repetities voor The Sound of Music starten in mei 2021 met aansluitend een tournee tot en met februari 2022.

Hij Gelooft in Mij

Hij Gelooft in Mij is een oprecht, geestig en aangrijpend muzikaal verhaal over de ware persoon achter Nederlands meest geliefde volksheld André Hazes, zijn verhouding met Rachel en zijn stad Amsterdam.

Voor Hij Gelooft in Mij worden meisjes gezocht voor de rol van de jonge Rachel Hazes. De meisjes zijn tussen de 11 en 13 jaar met een maximale lengte van 1.50m.

Afhankelijk van de maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan, zullen de repetities voor Hij Gelooft in Mij starten in december 2021 met aansluitend een tournee tot en met augustus 2022.

Inschrijven

De audities vinden plaats in januari en februari in Amsterdam, uiteraard wanneer de maatregelen om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan dit toelaten. Kinderen die voldoen aan de criteria kunnen door hun ouders uiterlijk zondag 10 januari voor de audities worden ingeschreven. Aanmelden voor de audities kan op deze pagina.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda