Hoofdrolspeelster Zodiac de musical doet oproep aan 8-jarige kinderen in Breda

12 april 2021, 13:23 - Redactie
Hoofdrolspeelster Zodiac de musical doet oproep aan 8-jarige kinderen in Breda

Zodiac de musical is op zoek naar kinderen die via een tekening hun hoop voor onze Aarde in beeld brengen. Hoe ziet hun ideale wereld er in 2031 uit? Een van de hoofdpersonen in de voorstelling is Evi, samen met haar vrienden wil zij blijven geloven dat we de toekomst anders kunnen doen. Evi is dan 18 jaar oud. Daarom lijkt het de makers van de musical mooi om aan de 8-jarige kinderen van nu, de 18-jarigen in 2031, deze oproep te doen.

Met als vast pop-up theater De Koepel in Breda is de oproep speciaal gericht aan kinderen in Breda. Er worden 20 hoopvolle tekeningen geselecteerd die een bijzondere rol krijgen in de voorstelling. Die tekenaars mogen dit natuurlijk met eigen ogen komen zien. Regisseur William Spaaij: "Ik zou het vooral heel leuk vinden als ze hun eigen fantasie gebruiken. Dus niet perse wat ze verwachten, maar vooral hoe ze zouden willen dat de wereld er dan uitziet. Waar ze over dromen, als alles kon en mocht."

Naast 8 jaar oud zijn en in Breda wonen, is de vraag om de tekening met waskrijt te maken. Een foto van de tekening kan t/m zondag 18 april ingestuurd worden. Het advies is dat kinderen samen met ouders of een andere volwassene de oproep eerst goed bekijken. Het filmpje van Dominique de Bont, oftewel Evi, is samen met toelichting te vinden op zodiacdemusical.nl/tekening.

Première
5 juli 2021
Dernière
30 september 2021
Meer over Zodiac Ander nieuws over Zodiac
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda