The Bodyguard eind dit jaar naar Vlaanderen

14 februari 2020, 18:50 - Redactie
The Bodyguard eind dit jaar naar Vlaanderen

Na het succes in onder andere Londen, Parijs, Milaan, Utrecht, Wenen en uitverkochte tours door Australië, Duitsland, China, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en de Verenigde Staten, brengt Music Hall de musical The Bodyguard naar Vlaanderen.

Het aangrijpende liefdesverhaal, gebaseerd op de beroemde film met Whitney Houston, zal vanaf 3 november dit jaar te zien zijn in de tegen dan compleet vernieuwde Zuiderkroon in Antwerpen.

The Bodyguard ging op 5 december 2012 in het Adelphi Theatre in première op West End. en was van september 2015 tot en met half juli 2017 te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Verhaal

Pittige popdiva en actrice Rachel Marron wordt belaagd en bedreigd door een doorgedraaide stalker, zowel online als in het echte leven. Haar entourage huurt voormalig geheim agent Frank Farmer in om haarzelf en zoontje Fletcher te beschermen tegen de naamloze crimineel. De band tussen Rachel en Frank is eerst onderkoeld, maar warmt gaandeweg op. Rachel begint gevoelens voor Frank te krijgen, maar hij houdt haar op afstand om zijn job naar behoren te kunnen doen. Rachels zus, Nicki, is stikjaloers en doet iets waar ze spijt van zal krijgen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Datum: 28-01-2023
Tijd: 20:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda