Winnaar Op zoek naar Maria bekend

4 april 2021, 21:55 - Redactie
Winnaar Op zoek naar Maria bekend

Vanavond vond in het Circustheater in Scheveningen de finale plaats van Op zoek naar Maria, de eindstrijd ging tussen Nandi van Beurden, Natascha Molly en Tessa Sunniva. Tessa was de eerste die in de finale afviel en na de sing-off waarin de twee overgebleven Maria's het nummer De muziek van de hoogste bergen uit The Sound of Music zongen kreeg Nandi uiteindelijk de felbegeerde hoofdrol van Maria in The Sound of Music.

In de finale zongen de drie finalisten naast hun solonummers ook elk een duet. Nandi zong samen met William Spaaij het nummer Ergens in de sterren uit Aida, Natascha zong samen met René van Kooten het nummer Meer vraag ik niet van jou uit The Phantom of the Opera en Tessa zong samen met Milan van Waardenburg het nummer Beauty and the Beast uit Beauty and the Beast.

In Op zoek naar Maria ging de strijd om de hoofdrol in de afgelopen weken naast de net genoemde drie tussen Sylvia Boone, Anouk van Laake, Sanne den Besten, Jolijn Henneman, Renée de Gruijl, Valerie Curlingford, Tessa Sunniva en Willemijn Maandag. Alle kandidaten opende de avond samen met het nummer This Greatest Show uit The Greatest Showman.

The Sound of Music zal vanaf 16 juni te zien zijn in het Circustheater, de productie zal hier spelen tot en met 8 augustus. Vanaf 11 augustus zal de tournee worden voortgezet in Koninklijk Theater Carré.

Na Carré zal de musical nog te zien zijn in Theater aan het Vrijthof in Maastricht, het Atlas Theater in Emmen, Schouwburg Amphion in Doetinchem, Theater Heerlen, Theater de Spiegel in Zwolle, MartinaPlaza in Groningen, Parktheater Eindhoven, het Chassé Theater in Breda, Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden, Schouwburg en Congrescentrum Het Park in Hoorn, Het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en Schouwburg Orpheus in Apeldoorn.

Alle optredens uit de finale van Op zoek naar Maria kijk je hier terug.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda