Eerste tussenstand AD Publieksprijs voor Beste Musical bekend

29 november 2019, 10:07 - Redactie
Eerste tussenstand AD Publieksprijs voor Beste Musical bekend

Het stemmen voor de AD Publieksprijs is nog in volle gang, maar de eerste tussenstand is inmiddels bekend. De producties met momenteel de meeste stemmen in willekeurige volgorde zijn: Anastasia, Kinky Boots, Lazarus, Mamma Mia! en Soldaat van Oranje.

De eerste stemronde loopt nog tot en met 31 december, dat betekent dat alle producties nog kans maken om er met deze prijs vandoor te gaan. Op 1 januari zal de eindstand van stemronde 1 bekend gemaakt worden. Vanaf 13 januari gaat de finaleronde in. In deze ronde kan er gestemd worden op drie finalisten.

Afgelopen jaar werd de AD Publieksprijs gewonnen door The Lion King. Ook dit jaar wordt De Publieksprijs voor Beste Musical van het jaar, de AD Publieksprijs, uitgereikt tijdens het Musical Awards Gala op 22 januari 2020 in het RAI Theater in Amsterdam. Anders dan bij veel andere prijzen, wordt voor deze prijs geen speciale jury samengesteld. Het Nederlandse publiek kan zijn stem uitbrengen op 21 deelnemende musicals en bepaalt zodoende welke musical de AD Publieksprijs wint.

De 19de editie van het Musical Awards Gala is live te zien op NPO1.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda