Brigitte Heitzer gaat ook mee met Musical Cruise ANWB

14 juli 2017, 14:28 - Redactie
Placeholder image

Brigitte Heitzer zal naast Stanley Burleson en April Darby als derde musicalster acte de préséance geven tijden de Musical Cruise 2017. Speciaal voor ANWB-leden staan exclusieve concerten en meet & greets met drie artiesten op het programma.

Op zondag 8 oktober vertrekt de Norwegian Epic vanuit Barcelona voor een 8-daagse cruise langs de hoogtepunten van de Middelllandse Zee. De Epic, een schip van Norwegian Cruise Line, staat bekend om het ‘freestyle cruisen’, waarbij gasten zelf uitmaken waar, wanneer en met wie men wil eten.

Tien jaar geleden was Brigitte Heitzer de terechte winnares van de televisietalentenjacht Op Zoek Naar Evita. Brigitte was dit seizoen te zien in de musical Into The Woods en won een Musical Award voor haar rol in Putting It Together. Andere musicals waarin ze te zien was zijn Passion, Beauty and the Beast, Tarzan, All Shook Up / Love Me Tender, Petticoat, Miss Saigon en 50 Tinten De Parodie. Komend seizoen is Brigitte te bewonderen in The Full Monty.

De 8-daagse reis is volledig verzorgd met retourvlucht, ANWB-reisbegeleiding en voert langs hoogtepunten van de Middellandse Zee als Marseilles, Cannes, Livorno (de haven voor Florence en Pisa), Civitavecchia (Rome) en Palma de Mallorca.

Verder geeft nog een speciaal voor deze reis samengesteld ensemble onder leiding van singer/songwriter Billy Maluw, acte de préséance. Tijdens deze exclusieve concerten en meet & greets kunnen de gasten uitgebreid kennismaken met de artiesten aan boord.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda