ANWB biedt 8-daagse Musical Cruise op Middellandse Zee aan

9 juni 2017, 14:59 - Redactie
ANWB biedt 8-daagse Musical Cruise op Middellandse Zee aan

De ANWB biedt dit najaar een 8-daagse Musical Cruise op de Middellandse Zee aan met Stanley Burleson en April Darby. Speciaal voor ANWB-leden staan exclusieve concerten en meet & greets met beide artiesten op het programma. Op zondag 8 oktober vertrekt de Norwegian Epic vanuit Barcelona. De Epic, een schip van Norwegian Cruise Line, staat bekend om het ‘freestyle cruisen’, waarbij gasten zelf uitmaken waar, wanneer en met wie men wil eten.

De 8-daagse reis is volledig verzorgd met retourvlucht, ANWB-reisbegeleiding en voert langs hoogtepunten van de Middellandse Zee als Marseilles, Cannes, Livorno (de haven voor Florence en Pisa), Civitavecchia (Rome) en Palma de Mallorca.

Naast het entertainment aan boord, waaronder de Broadway musicals Priscilla Queen of the Desert en Burn The Floor, kunnen gasten genieten van alle luxe en comfort aan boord én van concerten. Een eerder uitgevoerde musical cruise naar de Noorse Fjorden was onder de ANWB-leden een groot succes. De organisatie van de ANWB ontving veel fanmail.

Naast Stanley Burleson en April Darby geeft een speciaal voor deze reis samengesteld ensemble, bestaande uit Nikki van Rossum, Esmée de Boer, Vincent de Lusenet en David van den Tempel die onder leiding staan van singer/songwriter Billy Maluw, acte de préséance. Tijdens deze concerten en meet & greets kunnen de gasten uitgebreid kennismaken met de artiesten aan boord.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda