Audities: Kinderen gezocht voor Mees Kees Op Kamp

10 november 2021, 16:39 - Redactie
Audities: Kinderen gezocht voor Mees Kees Op Kamp

De leukste meester van Nederland zoekt jou. Mees Kees is op zoek naar zijn klasje voor de landelijke tournee van de musical Mees Kees Op Kamp in seizoen 2022/2023 (vanaf eind juli 2022) op zoek naar talentvolle kinderen tussen de 10 en 14 jaar oud, voor diverse rollen. Alle kinderen spelen de leerlingen in de klas van ‘Mees Kees’ en dienen te kunnen acteren, dansen én zingen. Hierbij wordt er ook specifiek gezocht naar rappende jongens.

STENT is op zoek naar de volgende klasgenoten:

  • Sep: beste vriendje van Tobias. Vrolijk, snel, altijd bereid zijn beste vriend te helpen.
  • Fred: de dommekracht. Een pestkop. Brutaal en laat zich door niets of niemand iets vertellen.
  • Winston: een rapper in de dop. Weet overal een mooie rap bij te maken. Creatief.
  • Lieke: Een wat verlegen meisje die voor veel eten allergisch is.

Kortom: heb jij zang-, dans- en acteertalent, kan je wellicht óók fantastisch rappen én droom jij van het toneel? Geef je dan nu op door jouw gegevens achter te laten op stentcasting.nl en een korte voorstelvideo (max. 1 minuut) via een besloten YouTube linkje door te sturen waarin je laat zien wie je bent, wat je graag doet en waarin je een klein stukje zingt/rapt. Wellicht wordt jij wel uitgenodigd voor één van de audities in voorjaar 2022 en ga jij volgend jaar samen met Mees Kees op kamp.

Let op: je dient tussen de 10 en 14 jaar oud te zien op het moment dat de productie start, juli 2022. Aanmelden voor de audities kan tot en met 31 januari 2022, het kan daardoor even duren voordat je van ons gaat horen. Dringende vraag? Stel deze via casting@stent.tv.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda