Scènefoto’s van Titanic de musical

10 november 2021, 10:44 - Redactie
Scènefoto’s van Titanic de musical

Producent De Graaf & Cornelissen heeft de scènefoto's van Titanic gepubliceerd, de foto's zijn hieronder te bekijken. De musical over het bekendste en meest luxueuze passagiersschip ter wereld zal op zondag 21 november in première gaan in Kunstlinie Almere.

De musical vertelt het verhaal van de Titanic, dat op 10 april 1912 de Engelse haven Southampton verliet om naar New York te vertrekken. Aan boord waren 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Het verhaal van de musical wordt verteld door zes mannen die aan boord werken en drie meisjes die naar Amerika willen emigreren. Ook het klassenverschil dat in het begin van de twintigste eeuw enorm speelde, komt aan bod. De rijkste passagiers, die vinden dat zij het meeste recht hebben op een sloep, de middenstanders en de arbeiders die letterlijk in de onderste laag van het schip werken en wonen.

In de musical spelen René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekes, Wieneke Remmers, Bert Simhoffer, Marcel Visscher, Richard Spijkers en Marijn Brouwers.

Scenefoto's: Roy Beusker

Première
21 november 2021
Dernière
17 juli 2022
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Titanic (2021) Ander nieuws over Titanic (2021)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda