Scènefoto’s van Titanic de musical

10 november 2021, 10:44 - Redactie
Scènefoto’s van Titanic de musical

Producent De Graaf & Cornelissen heeft de scènefoto's van Titanic gepubliceerd, de foto's zijn hieronder te bekijken. De musical over het bekendste en meest luxueuze passagiersschip ter wereld zal op zondag 21 november in première gaan in Kunstlinie Almere.

De musical vertelt het verhaal van de Titanic, dat op 10 april 1912 de Engelse haven Southampton verliet om naar New York te vertrekken. Aan boord waren 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Het verhaal van de musical wordt verteld door zes mannen die aan boord werken en drie meisjes die naar Amerika willen emigreren. Ook het klassenverschil dat in het begin van de twintigste eeuw enorm speelde, komt aan bod. De rijkste passagiers, die vinden dat zij het meeste recht hebben op een sloep, de middenstanders en de arbeiders die letterlijk in de onderste laag van het schip werken en wonen.

In de musical spelen René van Kooten, Mariska van Kolck, Dennis Willekes, Wieneke Remmers, Bert Simhoffer, Marcel Visscher, Richard Spijkers en Marijn Brouwers.

Scenefoto's: Roy Beusker

Première
21 november 2021
Dernière
4 juni 2022
Producent
De Graaf & Cornelissen
keyboard_arrow_rightMeer over Titanic (2021)keyboard_arrow_rightAnder nieuws over Titanic (2021)
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Alice in Wonderland
Locatie: Zaantheater
Datum: 16-01-2022
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda