40-45 acteur Michiel De Meyer breekt zijn neus

29 november 2018, 08:17 - Redactie
Placeholder image

Een nieuwe domper voor de productie en de cast van de spektakelmusical 40-45. Tijdens de voorstelling van afgelopen zaterdag botste Michiel De Meyer achter de schermen frontaal op een figurant en liep hij een neusbreuk op.

Tijdens de musical is het backstage een drukte van jewelste met haastige acteurs, fietsende technici en bewegende decorstukken. In die chaos kwam het zaterdag tot een botsing tussen Michiel De Meyer en een figurant. "Op een bepaald moment merkte ik dat ik te laat dreigde te ­komen voor de volgende scène. Ik moest me haasten en liep snel in het donker. Het was een frontale botsing op volle snelheid. Ik ging meteen tegen de grond en bloedde hevig."

Het publiek merkte niets van het ongeluk, maar achter de schermen was er wel even paniek. Michiel werd prompt vervangen door één van de swings en samen met de figurant werd hij na de eerste zorgen snel naar het ziekenhuis gebracht. "Op de spoedafdeling werd vastgesteld dat ik een neusbreuk ­opliep en de figurant bleek een hersenschudding te hebben."

"Mijn neus en oog zien nu blauw en paars. Ik ben extra voorzichtig omdat ik vrijdagavond Jonas Van Geel zal vervangen in de hoofdrol. Jonas is aanwezig bij Rode Neuzen Dag. Ik wil 100 procent klaar zijn."

Afgelopen zondag ging het ook mis bij 40-45. Bezoekers werden halverwege de avondvoorstelling naar huis gestuurd vanwege technische problemen.

Bron: HLN.be

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda