Bezoekers spektakelmusical 40-45 naar huis gestuurd na technische problemen

26 november 2018, 18:38 - Redactie
Bezoekers spektakelmusical 40-45 naar huis gestuurd na technische problemen

1.660 bezoekers van spektakelmusical 40-45 in Puurs zijn op zondagavond halverwege de avondvoorstelling naar huis gestuurd. Toen de show voor de derde maal te kampen kreeg met een technisch defect, besloot Studio 100 om de voorstelling stil te leggen.

De musical 40-45 heeft indrukwekkend bewegend decor en acht rijdende tribunes. De laatste voorstelling van de dag ging niet gepland zoals verwacht. Tot driemaal toe werd ze stilgelegd na een technisch mankement. "De lichten gingen uit en alles werd stopgezet. Via de speaker kondigde men aan dat het om een technisch defect ging en het maximum vijf minuten zou duren. De eerste twee keer was dat ook zo, maar de derde keer bleef het licht uit. Uiteindelijk kregen we de melding dat de voorstelling werd stopgezet", aldus bezoekster Anneleen Van Verre uit Buggenhout.

"We vinden het jammer voor het publiek, de cast en de crew, maar het is de enige juiste oplossing. 40-45 is een huzarenstukje. We weten dat er technisch altijd iets kan mislopen", zegt Studio 100-woordvoerder Jan Pieter Boodts.

Op woensdag 7 november werd er ook al een voorstelling vroegtijdig stopgezet vanwege problemen. "Het probleem dat zich vanavond voordeed is niet hetzelfde als eerder deze maand. In detail treden kan ik niet. Het gaat om een complexe techniciteit. Morgen staan er geen voorstellingen gepland. Onze crew zal dan al het nodige doen om alles in orde te krijgen tegen dinsdag. De 1.660 bezoekers krijgen een nieuw ticket voor een andere voorstelling. We sturen een mail uit naar alle tickethouders met de praktische regeling." aldus de woordvoerder.

Bron: HLN.be

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda