Documentaire Mijn leven is van mij over Pia Douwes te zien op 13 december

28 november 2018, 16:34 - Redactie
Documentaire Mijn leven is van mij over Pia Douwes te zien op 13 december

De documentaire Mijn leven is van mij over Pia Douwes zal op donderdag 13 december om 23:05 uur te zien zijn op NPO2. Het intieme portret ging eerder dit jaar in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Mijn leven is van mij – Pia Douwes geeft het drukke bestaan weer van een van Nederlands meest gevierde musical coryfeeën. Een leven dat altijd gericht is op presteren en successen, tót deze hun tol eisen.

Hoewel Pia bekend staat als een goedlachse diva die altijd het uiterste uit zichzelf haalt, is in de documentaire vooral te zien hoe ze worstelt met haar overvolle agenda. Het rennen van repetitie naar repetitie, voorstellingen spelen in binnen- en buitenland en de mantelzorg voor haar ouders: het zijn de vaste waarden in haar bestaan. Hoe harder ze haar best doet om gewoon door te gaan, hoe zwaarder het uiteindelijk wordt. Ondanks dat Pia volhoudt dit tempo aan te kunnen, zien we dat dit niet altijd opgaat en Pia krijgt te maken met een burn-out.

Pia’s ambitie is om nog heel lang aan de top te blijven, dus besluit ze om een manier te zoeken om haar leuke maar drukke leven opnieuw vorm te geven. Er zal iets moeten veranderen. “Ik wil niet overleven, ik wil leven!”, aldus Pia stellig.

De documentaire is een coproductie tussen AVROTROS en DOXY en is geregisseerd door Emma Westermann.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda