Audities: De nacht van Bosshardt & Beatrix en Pijnstillers van Homemade Productions

28 november 2018, 14:33 - Redactie
Audities: De nacht van Bosshardt & Beatrix en Pijnstillers van Homemade Productions

In seizoen 2019/2020 zal Homemade Productions komen met onder andere De nacht van Bosshardt & Beatrix en Pijnstillers (naar het boek van Carry Slee). Daarnaast is de producent betrokken bij het project Vietnam Uitgevlucht naar het boek van Minh Vu. Voor deze producties worden er in januari audities georganiseerd.

Voor de twee eerstgenoemde producties wordt er gezocht naar jonge acteurs (maximaal 25 jaar). Voor Vietnam Uitgevlucht naar acteurs van alle leeftijden. Om voor de hand liggende redenen worden acteurs met Aziatische roots ook gevraagd zich aan te melden.

Vrijwel alle projecten van Homemade Productions zijn muziektheater, en daarom is het hebben van goede zangkwaliteiten een vereiste. Je moet vanzelfsprekend aantoonbaar beschikken over de nodige skills, liefst ook een afgeronde theateropleiding hebben of bezig zijn met een relevante opleiding. Aanmeldingen van mensen onder 17 jaar worden niet in behandeling genomen.

Homemade Productions heeft in het verleden bewezen ook een goed platform te zijn voor stages; daarom worden óók mensen die op zoek zijn naar een stage verzocht zich aan te melden.

Je kunt je tot 10 januari 2019 aanmelden via audities@homemadeproductions.nl. Zorg dat je een goede cv en foto meestuurt.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda