Wim van den Driessche toegevoegd aan cast Was getekend Annie M.G.

schedule26 april 2017, 15:30 - Redactie
Wim van den Driessche toegevoegd aan cast Was getekend Annie M.G.

Vlaams acteur Wim van den Driessche zal de rol van Dick van Duyn gaan spelen in Was getekend Annie M.G. zo heeft Stage Entertainment laten weten. Wim zal de rol gaan spelen van Dick van Duijn, de man met wie Annie M.G. Schmidt zoon Flip kreeg.

Hij speelde in verschillende toneelstukken maar was in Nederland vooral te zien in meerdere musicals. Wim mocht debuteren als alternate Regelaar in Miss Saigon en daarop volgde Elisabeth, Rex, Notre dame de Paris, Les Misèrables . Hij speelde de echtgenoot van Simone Kleinsma in Next to Normal en trok daarna naar Parijs. Daar speelde hij mee in Cats en hij zou Firmin/Phantom vertolken in The Phantom of the Opera maar dit ging niet door vanwege de brand in het Mogador theater.

In de nieuwe musical speelt Simone Kleinsma de rol van Annie M.G. Schmidt, eerder deze maand werd nog duidelijk dat Marjolijn Touw de rol van de moeder van Annie M.G. Schmidt zal gaan spelen. De rol van Flip zal worden vertolkt door William Spaaij.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Bekijk nu de scenefoto’s van Anastasiaschedule 20 september 2019, 09:52
Ook hoofdrol voor Liz Snoijink in Anastasiaschedule 20 september 2019, 07:58
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda