The Phantom of the Opera in Parijs definitief geannuleerd

schedule19 januari 2017, 19:40 - Redactie
The Phantom of the Opera in Parijs definitief geannuleerd

Stage Entertainment heeft aangekondigd dat de Franse versie van The Phantom of the Opera definitief is geannuleerd. Met de productie zou het 30-jarig bestaan van de musical worden gevierd, het zou de eerste keer zijn dat de musical in het Frans opgevoerd zou gaan worden. Sierra Boggess zou de rol van Christine gaan spelen.

Afgelopen jaar in september werd het Mogador theater, waar de musical te zien zou zijn, getroffen door een brand waardoor een gedeelte van het podium en een aantal decorstukken werden vernield. Begin december werd al duidelijk dat de herstelwerkzaamheden tot de zomer zouden gaan duren en nu is er dan het bericht dat The Phantom of the Opera in ieder geval niet volgend seizoen te zien zal zijn.

Wel brengt Stage Entertainment komend seizoen een andere musical naar het Mogador theater en dit is Grease Le Musical. Of het bedrijf in de komende jaren alsnog The Phantom of the Opera wil gaan opvoeren in Parijs is nog niet duidelijk.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda