Thijs Overpelt gaat hoofdrol spelen in Dummie de mummie

schedule26 april 2017, 14:37 - Redactie
Thijs Overpelt gaat hoofdrol spelen in Dummie de mummie

Rick Engelkes Producties heeft bekendgemaakt dat de finalist van The Voice Kids Thijs Overpelt de hoofdrol gaat spelen in de eerste theatervoorstelling van Dummie de mummie. Dummie de mummie gaat 17 oktober in première in Gouda en zal daarna tot en met 2 april te zien zijn in de Nederlandse theaters.

Producent Rick Engelkes: "Thijs heeft een prachtige stem. Daar heeft iedereen afgelopen vrijdag van kunnen genieten tijdens de finale van The Voice Kids. Maar daarnaast kan Thijs ook al heel goed acteren. Ik ben heel blij dat hij straks bij ons in Dummie de mummie zijn talenten kan laten zien."

Thijs Overpelt uit Castricum speelde eerder in de musicals Waanzinnig Gedroomd en Pinokkio. Ook is zijn stem in veel films en series te horen.

Naast Thijs zullen nog drie andere jongens afwisselend de rol van Goos spelen: Floris Puts, Ivo Timmers, Mats van Heusden. De andere castleden zijn: Bente van den Brand, Roos van Erkel, Finn Poncin, Wolter Weulink en Jules van Rijn.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Laatste berichten

Campus 12 in Ketnet Musical Knock-outschedule 17 september 2019, 16:26
Eerste officiële trailer voor Anastasiaschedule 16 september 2019, 19:44
Jim Bakkum en Bettina Holwerda in Sint on Iceschedule 16 september 2019, 18:18
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda